Jídelní lístek
Čas dodání
7:00 - 13:00
Darujte svým blízkým, kamarádům nebo kolegům dárkový poukaz s věnováním nebo bez
Nyní je možnost doplnit i vlastní věnování pro obdarovaného.
Po objednání dárkového poukazu nám emailem (info@hotovkyonline.cz) zašlete text věnování a číslo Vaší objednávky.
Dárkové poukazy
Dárkový poukaz 250,- Kč
Dárkový poukaz 500,- Kč
Dárkový poukaz 1 000,- Kč
Úterý, 16. Prosinec
Kuřecí vývar s kapáním
Tyrolské brambory s vepřovým masem, sázeným vejcem, cibulkou a tatarskou omáčkou
Hrachová kaše se sázenými vejci (2 ks) a smaženou cibulkou
Kuřecí vývar s kapáním - 1 l
Kuskusový salát s pečenou zeleninou a sýrem
Krabička obsahuje: kuskus, sušená tomata, bazalka, paprika, cuketa, cherry tomata, červená cibulka, sýr a bazalka
Medovník
Středa, 17. Prosinec
Šumavská bramborová polévka
Pečený bůček po staročesku s bílým zelím a bramborovými knedlíky
Kuřecí řízek Ondráš s pikantním zelným salátem
kuřecí maso v bramboráku
Koprová omáčka s vejcem a vařenými bramborami
Šumavská bramborová polévka - 1 l
Salátová miska SURIMI s pečivem
Krabička obsahuje: surimi tyčinky, vejce, ledový salát, tomata, dresink 1000 ostrovů a pečivo
Medovník
Čtvrtek, 18. Prosinec
Uzený jazyk s křenovou omáčkou a houskovými knedlíky
Kuřecí steak na grilu s rokforovou omáčkou a těstovinami
Kuřecí Jižanské špalíky s vařenými bramborami a pikantním dresinkem
Bramborovo-květákový nákyp s červenou řepou
Míchaný zeleninový salát s nivou, ořechy a medovým dresinkem s pečivem
Medovník
Pátek, 19. Prosinec
Kuřecí steak na grilu s vařenými bramborami a máslovou kukuřicí
Vegetariánské špagety Carbonara (restované žampióny, vejce, sýr)
Krůtí stehno pečené na způsob bažanta s dušenou slaninovou rýží
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi - 1 l
Špagetový salát s čerstvou zeleninou, vejcem a mayo
Medovník
Pondělí, 22. Prosinec
Polévka z fazolových lusků na kyselo
Hovězí vařené maso s dušenou mrkví a vařenými bramborami
Kuřecí nudličky na zázvoru a chilli s cibulkou a rýží basmati
Krůtí výpečky s bílým zelím a bramborovými knedlíky
Polévka z fazolových lusků na kyselo - 1 l
Salát s grilovanými tomaty, cizrnou, balkánský sýrem a pečivem
(mix listových salátů, tomata, cizrna, balkánský sýr, salát, olivový olej, sůl, pepř)
Medovník
Úterý, 23. Prosinec
Rybí vánoční polévka
1/4 pečeného kuřátka s vánoční nádivkou a bramborovou kaší
Smažený kuřecí řízek se svátečním bramborovým salátem
Tradiční houbový kuba
Smažený kapr se svátečním bramborovým salátem
Rybí vánoční polévka - 1 l
Salát s kuřecím masem a ananasem
Krabička obsahuje: různé druhy salátů, kuřecí maso, ananas, dip ze zakysané smetany, mayo a hořčice a pečivem
Bramborový salát - 1 kg
Medovník
Pondělí, 29. Prosinec
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Vepřová panenka na grilu s dijonskou omáčkou a americkými bramborami
Hovězí vývar s masem a nudlemi - 1 l
Úterý, 30. Prosinec
Hrachová polévka se škvařenou slaninou
Špagety s restovanými kuřecími nudličkami a pestem ze sušených tomat
Smažené kuřecí stripsy v pikantní strouhance s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou
Hrachová polévka se škvařenou slaninou - 1 l
Středa, 31. Prosinec
Kuřecí steak s broskví a sýrem s kroketami a tatarskou omáčkou
Smažená vinná klobása s bramborovou kaší
Gulášová polévka - 1 l
Hovězí tatarák s topinkami - 150 g
jemný hovězí tataráček se sušeným žloutkem, pikantní papričkou habanero, podávaný s křupavými topinkami
Vepřové koleno s doplňky - 750 g
pomalu připravované vepřové koleno metodou sous vide, dokončené na grilu pro křupavou kůrkou a šťavnaté maso (s doplňky)
Pátek, 2. Leden
Čočková polévka s uzeninou
Guláš pana Voka s houskovými knedlíky
Fazolové lusky na kyselo s vařeným vejcem a vařenými bramborami
Filírovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou a kroketami
Čočková polévka s uzeninou - 1 l
Caesar salát s kuřecím mase a pečivem
Pondělí, 5. Leden
Pečená vepřová kýta s omáčkou z hrubozrnné hořčice s pečenými bramborami s rozmarýnem
Vepřová játra na cibulce a slanině s dušenou rýží
Sójové nudličky po thajsku s basmati rýží
Frankfurtská polévka s párkem a bramborami - 1 l
Míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími stripsy, medovo-hořčičným dresinkem a pečivem
Švarcvaldský řez - 110 g
Úterý, 6. Leden
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Plněný paprikový lusk mletý masem s tomatovou omáčkou a houskovými knedlíky
Pečená kuřecí křídla na rozmarýnu a česneku s mačkanými bramborami
Smažený řízek z vepřové pečeně s vídeňským bramborovým salátem
Zapečené lasagne s listovým špenátem a sýrovým bešamelem
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi - 1 l
Těstovinový salát s tuňákem, čerstvou zeleninou a vejcem
Švarcvaldský řez - 110 g
Středa, 7. Leden
Kuřecí gratinovaný steak s tomaty a mozzarellou s bulgurem a olivami
Smažený karbanátek se žampióny a šťouchanými bramborami s pórkem
Kynuté knedlíky plněné borůvkami se strouhaným tvarohem, cukrem a máslem
Králičí stehno na divoko s dušeným listovým špenátem a bramborovými knedlíky
Slovenská kapustnica - 1 l
Salátová miska - Caprese s pečivem
ledový salát, tomata, mozzarella, bazalka
Švarcvaldský řez - 110 g
Čtvrtek, 8. Leden
Ovarová polévka s masem a kroupami
Krůtí kostky na paprice se smetanou s houskovými knedlíky
Zapečená brokolice s květákem a sýrem s vařenými bramborami
Mexický BOWL
(kuřecí nudličky, dušená limetková rýže, fazole, kukuřice, ledový salát, sýr a tomatová salsa pico de gallo)
Ovarová polévka s masem a kroupami - 1 l
Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a brusinkovým dresinkem
Švarcvaldský řez - 110 g
Pátek, 9. Leden
Kuřecí Cordon bleu s vařenými bramborami a pikantní majonézou
Dušená marocká zelenina podávaná s kuskusem
Salátová miska - ITALIANO
kuskus, ledový salát, grilovaná cherry tomata, mozzarella, bazalkové pesto, černé olivy
Švarcvaldský řez - 110 g
Dopravné od 15 Kč
Oblast Střední Čechy
Kolín, Týnec n. Labem
Oblast Hradec Králové
Hradec Králové
Oblast Pardubice
Pardubice, Přelouč, Chvaletice, Opatovice nad Labem, Vysoká nad Labem
Forma úhrady
-
Platební karta
Expres Bankovní převod -
Platební kartou řidiči
-
Hotově
-
Bankovní převod
Pouze pro firemní zákazníky -
Stravenkami
Vracíme maximálně 5,- Kč
Tisk jídelníčku



























